Confessio

Válságról beszélnek, írnak hozzá értok és hozzá nem értok. Nem vagyunk avatottak eldönteni, hol tart a világgazdaság, annak mi mennyire isszuk meg a levét. Egy biztos; ha valamit olcsóbban megvásárolhatunk, azon érdemes elgondolkozni. Természetesen kiállunk azon álláspontunk mellett, hogy csak minoségi termékért szabad pénzt adni, hisz a jobb minoséggel (kerüljön akár pillanatnyilag többe is) hosszabb távon megtakarításokat érhetünk el.

Cégünk tevékenysége az autó köré csoportosul.

Autó, ami megmutatja, hogy ki vagyok. Autó az egyetlen komoly mobilizálható értéktárgyam.

Autó a kedvenc hobbym. Autó az életem.

Kit, vagy mit kényeztetnénk, ha az autónkat nem… Amivel jobban bánunk az autónkkal, megmutatjuk a világnak, mennyivel többek vagyunk…

És az autó… A leghálásabb társ.

Ha tuti zene dübörög benne, jobb vezetni (és a haverok is megcsodálják + az ellenségek meg csak irigykedjenek).

Ha jó üzemanyag, kenoanyag és szuro van benne, jobban megy, kevesebbet fogyaszt és tovább is tart.
Ez az utolsó gondolat, amivel új színt szeretnénk vinni aktuális akcióinkba. Üzemanyagban nem tudunk segíteni, maximum azzal a tanáccsal, hogy gondold meg mit tankolsz az autódba! Az olcsó hosszabb távon drágább is lehet. Egy szempont vezessen; a minoség.

A másik két dolog a kenoanyag és a szurok. Termékeink között szerepel az Esso, az Agip, a Mobil és Castrol termékek jelentos része.

Az utóbbi idok felfedezése a MANN FILTER. Mindig tudtuk, hogy jó, de hogy ennyire! És az ára is kezd egyre kedvezobb lenni. Döbbenetes különbség, hogy ugyanaz az autó egy szuro cserét követoen közel tíz százalékkal is kevesebbet fogyasszon, mint más középkategóriás termékkel. (Saját tapasztalat, de többször ellenorzött! Nem a zöld-sárga szín varázsolt el.)